Tel: 06 - 42 30 56 56
secretariaat@lijfenpsyche.nl

Trainingen

Lijf & Psyche biedt twee trainingen aan. Voor verwijzers (POH-ers, huisartsen en andere verwijzers) is het mogelijk om deel te nemen aan onze speciale mindfulness training. Cliënten hebben de mogelijkheid om een cursus ‘ongewenste gewoonten’ te volgen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@lijfenpsyche.nl.

Gratis Mindfulness (voor verwijzers)

mindfulness-foto
Om jullie kennis te laten maken met onze praktische Mindfulness-training bieden we 4 gratis modules van anderhalf uur aan. Je mag 1, 2 of 3 modules hiervan kiezen om te volgen. Dit kan voor jezelf zijn of met het oog op je patiënten/cliënten. De training wordt gegeven door Karin en Yvonne, onze Mindfulness-trainers.

Module 1: Stress, Slaapproblemen en Burn-out
Module 2: Angst en Trauma
Module 3: Rouw en Verlies
Module 4: omgaan met Ziekte, Levensfaseproblematiek en Beperkingen

Mindfulness voor patiënten

Voor cliënten is het via Lijf & Psyche uiteraard mogelijk om aan de reguliere mindfulness cursussen deel te nemen.

Training ongewenste gewoonten (voor patiënten)

Voor cliënten is er een individuele training voor het afleren van een ongewenste gewoonten. Bij ongewenste gewoonten kan gedachten worden aan, onder andere, roken, overmatig snacken of pluk gedrag. De training is deels face to face en deels via e-coaching. Afhankelijk van wat je fijn vindt. Samen met de Zorgcoach spreek je af hoeveel contactmomenten je wenst en wat de inhoud hiervan zal zijn.