Tel: 06 - 42 30 56 56
secretariaat@lijfenpsyche.nl

Vertel anderen over Lijf & Psyche

Zie jij de waarde van Lijf & Psyche in? Vertel het dan verder. Zo kunnen we samen bereiken dat de juiste zorgaanbieder wordt gekoppeld aan de juiste zorgvraag.

Vertel jouw (collega) huisarts over Lijf & psyche. Vul hieronder het emailadres in waarop hij / zij bereikbaar is. Er wordt dan automatisch een email gestuurd naar het adres met een link naar Lijf & psyche. Zo kunnen we samen zorgen voor een betere afstemming van de aangeboden zorg op de zorgvraag.
Vertel jouw (collega) praktijkondersteuner over Lijf & psyche. Vul hieronder het emailadres in waarop hij / zij bereikbaar is. Er wordt dan automatisch een email gestuurd naar het adres met een link naar Lijf & psyche. Zo kunnen we samen zorgen voor een betere afstemming van de aangeboden zorg op de zorgvraag.
Vertel jouw (collega) therapeut over Lijf & psyche. Vul hieronder het emailadres in waarop hij / zij bereikbaar is. Er wordt dan automatisch een email gestuurd naar het adres met een link naar Lijf & psyche. Zo kunnen we samen zorgen voor een betere afstemming van de aangeboden zorg op de zorgvraag.

Deel via: