Tel: 06 - 42 30 56 56
secretariaat@lijfenpsyche.nl

Wat biedt Lijf&Psyche?

Dé Zorgsite voor huisarts, POH(ggz), therapeut en client. Lijf&Psyche zorgt voor heldere informatie en een snelle, efficiënte koppeling van cliënten aan de juiste zorg.

Hoe werkt de site?

Weet je bij welke discipline je terecht wil komen? Klik die dan aan en vervolgens op welk gebied je hulp zoekt. Je ziet dan welke therapeut ervaren op dit gebied is. Je kunt ook selecteren op basis van sekse of wachtlijst. Weet je nog niet bij welke disciplines je terecht kunt voor jouw klacht, kijk dan bij alle zorg en klik je klacht aan. Je ziet dan welke disciplines je kunnen helpen. Als je het beste geholpen bent met een multidisciplinaire aanpak, kijk dan onder het kopje multidisciplinair in de menubalk. Je leest dan over de meest voorkomende gebieden waarop een gezamenlijke aanpak meerwaarde heeft.

Zorg-coach

Je kunt ons ook bellen (06-42305656). Onze zorg-coach kijkt dan met je mee. Er kan gebruik gemaakt worden van een vragenlijst die blootlegt welke hulp geschikt is.

Centraal inschrijfpunt

Wij hanteren een centraal contact- en inschrijfpunt. Dit is voor cliënten erg prettig omdat je je niet steeds opnieuw hoeft in te schrijven als je gebruik wil maken van een andere discipline.

Buddy

Als je het moeilijk vindt om buiten de therapie aan je klacht te werken kunnen wij je E-coaching bieden of helpen wij je bij het vinden van een Buddy. Denk bijvoorbeeld aan een sportmaatje, een afvalmaatje of contact met een lotgenoot

Informatiebron

Lijf&Psyche geeft ook informatie over therapieën en klachten. Kijk bij ‘Lees‘ in het menu.

Vergoedingen

Lijf&Psyche geeft een overzicht van de vergoedingen die mensen krijgen vanuit de ziektekostenverzekering. Kijk in het menu bij vergoedingen voor huisarts, POH(ggz) en therapeuten We hebben een gesloten forum voor collegiaal overleg. Dit zorgt ook voor korte lijntjes tussen de verschillende hulpverleners. Ben je aangesloten kun je ook gebruik maken van (door ons ontwikkelde) digitale diagnostiek en kun je deelnemen aan gratis presentaties of cursussen