Tel: 06 - 42 30 56 56
secretariaat@lijfenpsyche.nl

De Zorgcoach

Lijf & Psyche helpt je de juiste zorg te vinden via heldere informatie en efficiënte zoekfilters. Om dit proces nog gemakkelijker voor jou te laten verlopen biedt Lijf & Psyche een gratis service: de Zorgcoach. Cliënten, POH-ers en andere verwijzers kunnen contact opnemen met onze Zorgcoach als je hulp nodig hebt bij het kiezen voor de juiste zorg, het uitzoeken van vergoedingen of voor andere vragen.

De Zorgcoach kan je zowel voor als tijdens het traject ondersteunen en helpen met vraagstukken. Zo kun je tijdens de therapie contact houden over de voortgang en het volhouden van de therapie. De Zorgcoach helpt je gemotiveerd te blijven en houdt de vingen aan de pols als je thuis oefeningen moet doen of als je dingen moet aangaan of afleren.

Als je wilt kun je gebruik maken van onze individuele training voor het afleren van een ongewenste gewoonten. De training is deels face to face en deels via e-coaching. Afhankelijk van wat je fijn vindt. Samen met de Zorgcoach spreek je af hoeveel contactmomenten je wenst en wat de inhoud zal zijn van de chats.

Dus de zorgcoach kan je helpen bij:

  • Het kiezen van de juiste zorg
  • Het uitzoeken van vergoedingen
  • Het ondersteunen van het proces
  • Het gemotiveerd blijven voor de therapie
  • Het afleren van een ongewenste gewoonten

Geïnteresseerd?

In contact komen met de zorgcoach van Lijf & Psyche doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Loading